Zoeken naar naar de

Uw zoekactie voor naar de leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Asper 37 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Zoek vriendin
Ik ben verzorgde man 37 lente jong 185/75 slank gebouwd,vriendelijk , attent, met hoog libido en goed geschapen Via deze weg op zoek naar een vrouw voor seks-relatie op vaste basis. Zin in kennismaking ?  

Zoek vriendin
gisteren
Verlangen 50 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Huidhonger
Ik ben een zachtaardige, verzorgde en niet onknappe man (1m81, normaal gebouwd, niet-roker) en ben op zoek naar lichamelijke contact dat er in mijn relatie niet meer is. Ik zoek iemand waarmee de klik er is om samen af en toe te ontsnappen uit de dagelijkse sleur, en om intens te genieten van aan te raken en aangeraakt te worden. Respect, hygiëne en discretie zijn hierbij heel belangrijk. Bij voorkeur zit je ook in een soortgelijke situatie, dan kunnen we elkaar regelmatig die intimiteit geven die we beiden missen. Als jij je hier kan in terugvinden, dan kijk ik uit naar een reactie met foto van jou. Een antwoordje hierop met foto mag je vanzelfsprekend verwachten van mij. Hopelijk tot vlugs x  
gisteren
Griffin 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
FWB speelmaatje
Hallo, ik ben een vrijgezel te centrum Gent op zoek naar een single vrouw met ook interesse in FWB-relatie. Of iets gelijkaardigs... Iemand om samen een vriendschap met op te bouwen met ruimte voor gezellige en intieme momenten samen. Ik ben 1m75, slank, weinig behaard, verzorgd, best empathisch, blank (elke etniciteit is welkom) en minder fan van small talk. Als je meer specifieke informatie wilt, vraag je het maar. Alvast bedankt en wie weet tot binnenkort.  
gisteren
Anoniem 45 jaar Antwerpen - Antwerpen
Vrouw voor gangbang en eventueel clubbezoek gezocht.
Ik ben op zoek naar een vrouw voor gangbang en eventueel clubbezoek. Mocht je openstaan voor een onderdanige rol dan is dat mooi meegenomen. Alles in goed overleg met respect voor jouw wensen en grenzen. Bij voorkeur woon je in Antwerpen of Oost-Vlaanderen maar wat verder af is niet erg. Ik ben een ongebonden goed verzorgde veertiger en ik kan je discreet bij mij thuis ontvangen. Als je geďnteresseerd bent graag een mailtje.  
gisteren
Feet lover 48 jaar Antwerpen - Aartselaar
zou graag een openminded vrouw leren kennen
Hallo dames ik ben een vrijgezel man van 48 172 75 en zou graag een vrouw willen leren kennen die net als ik zeer openminded is. Eentje dat avontuurlijk is en niet hopeloos op zoek is naar een relatie. Ik kan zowel verplaatsen als ontvangen. Discretie en hygiëne gegarandeerd.  
Ben 37 jaar Limburg - Lommel
Gebonden man zoekt regelmatige contact met leuke meid/dame
Hoi dames. Ik ben een lieve gebonden man opzoek naar een leuke lieve dame voor regelmatige afspraakjes. GEEN Paydate's. Ik ben blond, heb blauwe ogen en ben 187cm lang. Ik zoek een lieve dame uit de omgeving van Lommel en Eindhoven. Uiterlijk en leeftijd zijn niet van belang. Vrouwen met een maatje meer zijn ook zeer welkom. Ben discreet dus ben je verliefd, verloofd of getrouwd? Geen probleem. Vertel me jou wensen en of fantasieën en misschien kunnen we die samen werkelijkheid maken. Hopelijk tot snel Xxx Ben  

Gebonden man zoekt regelmatige contact met leuke meid/dame
gisteren
Kurt 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Droogneuken
Op zoek naar een vrouwtje die haar graag laat droogneuken. Geen penetratie, ik neuk mijn piemel tegen je billen, buik, voeten,... aan tot ik spuitend klaarkom. Jij kan je poesje overal tegen me aan schuren. Iemand zin?  
gisteren
Lonely Dom 31 jaar West-Vlaanderen - Tielt
op zoek naar FWB
Hey dames, ik ben een 31jarige kerel die recent is verhuisd naar de regio Tielt. Ik ken hier zo goed als niemand en verveel me een beetje... een gebrek aan intimiteit erbij zorgde ervoor dat ik deze advertentie plaats... Ik zoek dus een leuke toffe dame uit de regio, niet enkel voor seks en intimiteit, maar ook om leuke dingen samen te gaan doen zoals bvb, toerke wandelen, cinematje, etc... Het vriendschapsgedeelte is dus even belangrijk als de intimiteit ;-) Wat krijgen jullie ervoor? Een jonge, niet onknappe man met een redelijk hoog libido die ook wat kinky is. Verder ben ik normaal gebouwd alleen wat alternatief qua kledij en looks. Lichtbruin haar op schouderlengte en een baardje op een knappe kop met een normaal tot slank lichaam horen daar ook bij. Foto's zet ik hier niet meteen, maar kun je natuurlijk wel krijgen bij interesse ;-) Tot gauw! Geile likjes  
enigma 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Klassevolle onderdanige heer op zoek naar een dominante dame
Droom je er soms van een man aan je voeten te hebben, letterlijk? Een man met klasse en stijl, die toch jouw voeten likt, je lichaam aanbidt en je bedient op al je wenken. Iemand met niveau waarmee je ook een diepgaand gesprek kan voeren, je meeneemt naar een sjiek restaurant of privésauna, maar die zich toch volledig aan jou onderwerpt en laat vernederen. Of wil je gewoon een speeltje, een lustobject ter beschikking? Dat nergens anders toe dient dan jou genot te bezorgen. Loop je al een tijdje rond met dominante fantasieën? Aarzel dan niet langer en maak van deze stijlvolle man jouw persoonlijke slaaf.  

Klassevolle onderdanige heer op zoek naar een dominante dame
gisteren
Man 55 jaar Antwerpen - Mechelen
Goesting
Knuffelen en strelen. Je hitsige lijf uitkleden. Lekker op je tepels zuigen en je natte kutje likken. Tot je van geilheid mijn broek naar beneden trekt en gulzig op mijn inmiddels stijve pik gaat zuigen. Je tong een spel speelt met mijn eikel. Je komt op mijn gezicht zitten, ik slobber je naar je eerste hoogtepunt. Puffend kom je even bij, spelend met mijn hete pik en nog volle ballen. Je lacht naar me en schuift je natte foef over mijn paarse lul. Beheerst neuk je me, je klit schurend tegen mijn schaambeen. Ondertussen speel ik met je volle tieten en zuig op lekkere tepels. Als je ogen wegdraaien en je spleet begint te kloppen weet ik dat je klaarkomt. Nahijgend laat je je van me afschuiven en gaat op je knieën zitten. Je hete kont de lucht in. “Pak me” zeg je “stop hem erin”. Ik ga achter je zitten en duw me in je soppende preut. Zelf begin je te stoten. Ik geef je een klets op je kont waarna je “ja, nog!” roept. Afspreken? Tot dan elkaar ophitsen en ...  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10